| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
80s

|
Tarih: Çrş Şub 15, 2006 8:59 am Mesaj konusu: aslihan pasaji |
|
|
birde aslihan pasajindaki diger sahhaf abiler ablalar var... yakinda onlarda buraya uye olucaklar cunku artik hepsinde bilgisayar ve internet var  _________________ www.bariskitabevi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
yenisi Site Admin

Kayıt: 25 Oca 2006 Mesajlar: 46 Nerden: İstanbul - Beyoğlu
|
Tarih: Cum Şub 17, 2006 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayarı olup girmeyenlere şimdilik kızıyorum, sonra söylenme dönemi başlıycak, o da işe yaramazsa bilgisayarlarına saldırı planları yapıcam.. Hepsine böyle söyle..  _________________ Şer'ef..
______
www.bitap.net
www.orhanveli.net |
|
| Başa dön |
|
 |
80s

|
Tarih: Cmt Şub 18, 2006 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
tamam abi iletirim ama daha maillere bakma asamasındalar burası biraz agir gelebilir.. _________________ www.bariskitabevi.com |
|
| Başa dön |
|
 |
duff
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 3:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| 80s demiş ki: | | tamam abi iletirim ama daha maillere bakma asamasındalar burası biraz agir gelebilir.. |
sayın 80s bence sizdeki bu ben aslıhan pasajının bıll gates iyim havası diğer pasaj esnafını foruma üye olmakta çekimser kalmasına neden olmuştur.Yanlış yoldasınız sizi burdan uyarır internetle ilgili birikiminizi paylaşmayım mezara mı götürmek istediğinizi çekinmden sıkılmadan size sormak isterim:)saygılarımla,
bir sahaf dostu:) |
|
| Başa dön |
|
 |
yenisi Site Admin

Kayıt: 25 Oca 2006 Mesajlar: 46 Nerden: İstanbul - Beyoğlu
|
Tarih: Cum Mar 24, 2006 12:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz sayın Duff..
Aynı mesajınızı (sanırım yanlışlıkla) iki kere girdiğiniz için birisini sildim.. Bundan benim de Beyoğlu'nun Bill Gates'i olduğum yorumunu çıkarmazsınız umarım..  _________________ Şer'ef..
______
www.bitap.net
www.orhanveli.net |
|
| Başa dön |
|
 |
|